La importància de mantenir la seva màquina de cosir!!!

Hola!
Avuí ens agradaría parlar de la importància de fer-li un manteniment complert i regular a la seva màquina de cosir.
Com a professionals des de 1876 aconsellem realitzar el manteniment de la seva màquina com a molt cada dos anys.

Portem més de 140 anys cuidant de les seves màquines de cosir!!!

Ens trobem que quan traslladem aquest consell als nostres clients, la resposta més comú és que no ho sabíen.
També acostumen a dir-nos que no la fan servir gaire i que no cal; doncs bé, és per aquest motiu pel que trobem important escriure aquest article sobre la importància de cuidar la seva màquina de cosir.

Totes les màquines de cosir, a banda de si son més modernes o més antigues, porten un sistema d’engranatges intern que fan que la màquina cusi. Els usuaris no tenen accés a aquest engranatges ja que s’ha de desmuntar tota la  màquina per accedir-hi.
Val a dir, també, que la manipulació dels mateixos és bastant delicada i que l’ha de dur a terme un professional.
Aquests engranatges han d’estar coberts d’un greix que, si la màquina es fa servir molt, es gasta i desapareix deixant l’engranatge sense cap tipus de lubricació, motiu pel qual es pot trencar. I en cas de que la màquina no es faci servir, aquest greix queda resec i dur fent que, amb el moviment, l’engranatge es trenqui.

També s’han de tenir en compte peces més comunes com ara la caixa bobina, que s’ha d’anar ajustant; la placa agulla que es necessari pulir-la o canviar-la ja que inevitablement la màquina s’enganxa de tant en tant i les agulles van picant; el tensor del fil que per norma es remena més del compte i es fa malbé, etc etc…

Quan parlem de màquines electròniques, és especialment important el manteniment ja que la zona dels circuits electrònics s’han de mantenir molt neta si volem evitar problemes.

Per aquests motius i molts altres potser una mica menys importants hem de fer el manteniment de les nostres màquines de cosir cada dos anys!!! Esperem que aquest article els hagi aclarit dubtes, o,  si més no, que els hagi servit per entendre una mica millor la seva màquina de cosir.

Compti amb nosaltres!!!!

 

Posted in Consells.